От вчера са премахнати visa on arrival за Бали (Индонезия) , което означава, че можете да влезете и да се радвате на острова 30 дни съвсем безплатно.
Индонезия стимулира туризма и премахна визите за български граждани! Съвсем спокойно и без никакви грижи за издаване на виза вече можем да посетим “Острова на хилядата храма”! Заради богатата си история, култура и изкуства – танци, скулптура и живопис, красивите плажове, природа и тропическия климат, Бали е смятан за едно от най-красивите места в света.

Столицата Денпасар е модерен космополитен град, който се разви много през последните три десетилетия. В много отношения той има повече общи черти с други индонезийски регионални столици, отколкото с останалата част от острова. Градът е главен административен център и е дом на смесено население от балинезийци, яванци и други емигранти от различните части на архипелага.
Повечето туристи в Бали се отправят към съседните курортни комплекси на Денпасар като Кута (Kuta), Санур (Sanur) и Нуса Дуа (Nusa Dua). Там са разположени повечето от хотелите, търговските обекти и нощните клубове на острова.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *