Изгодни почивки с Кризи в Европа, Азия, Кариби

Един от най-древните начини за придвижване от единият край на света до другият е мореплаването. Така с появата на корабите хората измислили лесен и удобен транспорт, а по-късно и в наши дни пътуването на големи кораби е превърнато в незабравимо изживяване наречено круиз.
Изборът днес на почитателите на почивки е поставен на карта и всеки, който желае по-различно, атрактивно и впечатляващо приключение трябва да избере изгодна ваканция и круиз почивка!
Плаването с круизен кораб е забавно и предизвикателно усещане. Планувай предварително почивката с круиз за да ти предложим добра цена за мечтаното пътешествие. Плаването ще бъде романтично, незабравимо, емоционално и красиво.

Да приемем, че сте проучили всички круизни оферти и сте избрали изгодна цена според вашия джоб. Ето какви са нашите съвети за 2022 / 2023г., от които може да научите нещо повече, освен за круизните линии и ексклузивни оферти.

Полезно да се знае, че има по същество само четири вида кабини/каюти за всеки круизен кораб. Това са:  каюта без прозорец(вътрешна каюта). с прозорец или илюминатор, с балкон и естествено Апартамент, който включва веранда, а тя от своя страна позволява да излезете навън, без да навлизате до обществената палуба, често това е по-голяма каюта с отделна всекидневна и спалня.
Предвидете разположението на каютите според личните си предпочитания. По някаква причина, повечето круизни линии възлагат най-високото си ниво каюти към най-високите палуби, обикновено точно под дека. Последното навярно заради гледката, на която могат да се любува гостите от своя прозорец или балкон. Не забравяйте да резервирате вашия маршрут в Европа, Азия и екзотични Кариби. Проучете всички видове промоции на круизи и оферти за круизи. Може да се изненадате, колко евтин круиз може да се появи. 

Малдиви

Карибите по-достъпни от всякога!

Нашата история започва с най-привлекателните дестинации на Карибите, за които круизната компания MSC предлага своя маршрут с включен полет от Мадрид, Париж или Франкфурт вие избирате! Мнозина от посетилите на…
dreamstime_m_15507017-Richard-Semik

ТОП 5 НА ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ КРУИЗНИ МАРШРУТИ

Някои от най-славните дестинации на планетата се опознават най-добре, когато се гледа от круизен кораб. Ние ще разгледаме топ 5 емблематични круизни маршрути. От изпълнени с живот градове, до екзотични…

3 Comments

Абитуриентски бал 2015 с Круиз в Средиземно море | spodelipochivka · 03.12.2015 at 14:49

[…] За вас Бъдещи абитуриенти, захвърлете балните рокли и костюми, обърнете гръб на традицията и резервирайте най-паметното пътешествие за вашето дипломиране, на борда на Msc Preziosa! Направете абитуриентския си бал спомен за цял живот, резервирайте сега! […]

Влиянието на средиземноморския круиз | spodelipochivka · 03.12.2015 at 14:51

[…] Круизи не само включват Средиземноморието те го превръщат в […]

Топ 10 гръцки острова, които трябва да посетиш в Гърция! | Blog.Travelagi.com · 03.12.2015 at 15:49

[…] Най-добрият начин да посетите всички гръцки острови, е като се качите на нашите гръцки круизи! […]