Навярно сте чували за многообразието от видове транспорт, с които може да летите, пътувате по земя и суша. Един от най-древните начини за придвижване от единият край на света до другият е мореплаването. Така с появата на корабите хората измислили лесен и удобен транспорт, а по-късно и в наши дни пътуването на големи кораби е превърнато в незабравимо изживяване наречено круиз.
Изборът днес на всеки почитател на круизните пътувания е поставен на карта и всеки, който желае по-различно, атрактивно и впечатляващо приключение избира този начин на почивка.
Пътувания с круизен кораб може да се превърнат в забавно и предизвикателно усещане. С какво трябва да сме запознати преди голямата ваканция на круиз и как да се подготвим за подобен род екскурзия с мореплаване? Ако предварително планувате всеки малък детайл, то цялото приключение може да бъде романтично, незабравимо, емоционално и красиво.

Да приемем, че сте проучили всички круизни оферти и сте избрали цени за круизи според вашия джоб, ето какви са съветите и на екипажа на круизи 2015, от които може да научите нещо повече, освен круизните линии ексклузивни оферти доставени до вашата пощенска кутия.
Независимо от факта, че някои круизни линии присъстват колкото се може повече като 20 или повече “категории” на кораб, е полезно да се има предвид, че има по същество само четири вида кабини за всеки круизен кораб. Такива са круиз без прозорец и с вътрешен коридор. Каюти с прозорец или илюминатор с поглед към външния балкон, който включва веранда, а тя от своя страна позволява да излезете навън, без да навлизате до обществена палубата и по-голяма кабина, често с отделна всекидневна и спалня, както и голямо разнообразие от допълнителни удобства в размер, местоположение, удобства и круизи цени на четирите основни вида бунгала, които могат да направят избора труден.
Предвидете разположението на каютите и според личните предпочитания. По някаква причина, повечето круизни линии възлагат най-високото си ниво от каюти към най-високите палуби, обикновено точно под дека. Последното навярно заради гледката, на която могат да се любува гостите от своя прозорец или балкон.
Има много круизни туристи, включително круизи от България, които предпочитат да избегнат тълпите и избират местата, където салоните са разположени на по-тихо места или имат собствена веранди и тераси. Не забравяйте да вземете вашия маршрут предвид дори ако пътувате на по-хладно метеорологично място. Проучете всички видове промоции на круизи и оферти за круизи. Може да се изненадате, колко евтин круиз може да се появи. Цялото изживяване в море или океан или на дълъг път по голяма река е повече от незабравимо преживяване. Това е начин да направите скъп подарък за себе си, за близък човек или семейството. Това определено ще се запечати трайно в съзнанието ви дори след години, когато с умиление си спомните за прекараната почивка на круизен кораб.

3 Comments

Абитуриентски бал 2015 с Круиз в Средиземно море | spodelipochivka · 03.12.2015 at 14:49

[…] За вас Бъдещи абитуриенти, захвърлете балните рокли и костюми, обърнете гръб на традицията и резервирайте най-паметното пътешествие за вашето дипломиране, на борда на Msc Preziosa! Направете абитуриентския си бал спомен за цял живот, резервирайте сега! […]

Влиянието на средиземноморския круиз | spodelipochivka · 03.12.2015 at 14:51

[…] Круизи не само включват Средиземноморието те го превръщат в […]

Топ 10 гръцки острова, които трябва да посетиш в Гърция! | Blog.Travelagi.com · 03.12.2015 at 15:49

[…] Най-добрият начин да посетите всички гръцки острови, е като се качите на нашите гръцки круизи! […]