travelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканцииtravelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканции
Забравена парола?

Омая

„Омая“се намира в Югозападна България на 20 км от гр. Гоце Делчев и на няколко километра от границата с Гърция сред приказната природа на южните склонове на Славянка планина. Нетрадиционното селище е разположено на територия от 500 дка. Приказната атмосфера е съпътствана от две езера, гори, поляни и множество приказни скали. Седемте къщи, сътворени от камък, глина и дърво, с вътрешното си обзавеждане предлагат всички удобства на съвремието. Къщичките „Вълшебна“, „Приказна“ и „Горска“ са за по двама души, „Въздушна“, „Черупка“ и „Тунели“ по трима, а „Езерна“ е за четирима. Екоселище „Омая“ разполага с два ресторанта, съобразени с капацитета на селището, като единият, който се намира на брега на езерото, работи по предварителна заявка и е с една маса, на която могат да се настанят до десет души. Тук ще отворим скоба, че няколкото водоема са зарибени и дори да не сте голям рибар, ще имате шанса да закачите на въдицата си пъстърва, сом или щука. А планината наоколо предлага горски маршрути дори и с планински велосипед, дава шанс на градския човек да опознае билките, да си набере гъби и да му бъдат приготвени още същия ден.

ЦЕНИ

Цената на къщичка за двама е 260 лв., а на двустайната („Езерна“) е 400 лв. (за четирима). В четири от тях („Въздушна“, „Черупка“, „Тунели“ и „Езерна“) има допълнително легло което при ползване се заплаща 50 лв..Горската къщичка е с две ъглови легла и струва 200лв..Цената включва: нощувка, закуска, разходка из комплекса, ползване на басейн и практикуване на спортове като риболов, пинг понг, колоездене и др.Разходка в парка Омая струва 12 лв.(в цената влиза и ползване на басейна)

Настаняването в къщичките става от14 до21 часа, а напускането е до 12 часа.Закуската е от 9 до 11 часа.   Риболова е разрешен само за клиенти които нощуват при нас ( не предоставяме въдици и стръв).Уловената риба се връща в езерото, а при желание може да се закупи ипи да се приготви в ресторанта.