travelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканцииtravelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканции
Забравена парола?

Звездобройница

Звездобройница се намира на около 80 км от град София. Разположена във високите планински части на град Ябланица тя се простира на 70 декара заобиколена от борова гора и спираща дъха гледка. Още с пристигането във фермата ще усетите спокойствието на това място и ще оставите на заден план ежедневието на съвременния живот.

Фермата разполага с 4 къщички обзаведени и направени собственоръчно от камък и дърво, което придава невероятен уют. Също така на разположение е и огромно огнище където гостите могат да се съберат край огъня на по чашка домашна ракия и вкусно барбекю. На разположение е и градина с био зеленчуци и плодове, както и сирене, мляко и кашкавал от съседната мандра. Стопанинът на къщата Павел ще ви посрещне много топло и веднага ще усетите домашната обстановка. А гозбите, които приготвя Ви връщат във времето, когато яденето къкреше по цял ден на печката с дърва при баба.

Ако желаете и развлечения Павел винаги може да ви разведе до близките места, от които се откриват невероятни гледки или пък да се включите към всекидневните задължения във фермата.