КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ЗАЕДНО В БАЛИ

Здравейте, аз съм Биляна Йотовска – многократен шампион в категория бикини фитнес и специалист с дългогодишен опит във фитнес сферата. Имам удоволствието да ви поканя на един незабравим фитнес кемп в Бали, където ще имате възможността да подобрите своята физическа форма и да се насладите на уникална природа.

Програмата на кемпа включва пет специално разработени от мен кондиционни тренировки със собствено тегло, които ще водя лично. Всяка тренировка е създадена с цел да подобри вашата сила, издръжливост, гъвкавост и общо кондиционно ниво. Ще се забавляваме, докато тренираме! Ще използваме разнообразни упражнения и техники, които ще ангажират всички основни мускулни групи, като същевременно ще работим върху координацията и баланса.

Тренировките ще комбинират кардио упражнения с упражнения за изграждане на сила, което ще ни позволи да подобрим както сърдечно-съдовата издръжливост, така и мускулната сила. Ще включим също функционални упражнения, които ще ви помогнат да развиете по-добра стабилност и мобилност, както и динамични стречинг движения, които ще увеличат обхвата на движение на ставите и ще намалят риска от наранявания.

Особено внимание ще отделим на укрепването на коремните мускули и мускулите на бедрата, които са от ключово значение за цялостната физическа кондиция. Всяка сесия ще бъде предизвикателна и разнообразна, но изключително удовлетворяваща и забавна.

Независимо от вашето ниво на подготовка, аз ще бъда там, за да ви подкрепям и мотивирам през всяка стъпка от пътя.

С мен ще бъде и съпругът ми Димитър Димитров (Европейски и Световен шампион) двамата ще проведем лекции върху две от най – актуалните теми в момента:

“Здраве, здравословно хранене и спорт”, както и “Мотивация и личностно развитие”.

Очаквам с нетърпение да се видим в Бали за това приключение!

ПРОГРАМА
Ден 1 | Среща на летището за полет до о-в Бали

Излитаме от София в 21:10ч. Ще ви очакваме минимум 2 часа преди полета в 19:00 часа на терминал 2. Ще имаме кратка информационна среща за предстоящия полет и прекачването в Истанбул. Летището в Истанбул е голямо и предлага много възможности, престоят ни от 2,5 часа ще мине бързо и неусетно. Придвижваме се към гейта за полет Истанбул-Бали. Полетът е около 12 часа, но минава леко и приятно. Ще имаме на разположение храна и напитки.

Кацаме в Бали на следващия ден около 19:00ч.  Препоръчваме да си носите летни дрехи в ръчния багаж за преобличане още в самолета.

Ден 2 | Добре дошли в Бали

Вече сме на летището в Бали, температурата е около 35 градуса, а влажността около 80-90%. На летището ще ни посрещнат нашите партньори за трансфер до хотела. Трансфера отнема около 1ч 30 мин.
Ще пристигнем в хотела около 21:30 – 22:00ч.

След като всички се настаним по стаите, специално за вас сме организирали вкусна балийска вечеря, ще имаме възможност да прекараме време заедно в разговори за предстоящите ни дни на острова.
Нощувка.

Ден 3 | Убуд Посещение на Goa Gajah | Kopi Luwak Farm & Bali Swing в Убуд

Добро утро с вкус на Бали!
Сигурни сме, че днес всички ще сме нетърпеливи да разгледаме и опознаем природата около нас!

Здравословна Закуска и подготовка за първият ни тур. Ще посетим емблематични места, които със сигурност ще направят instagram-ите ни вайръл. 

Отправяме се към Goa Gajah (Пещерата на слона). Храмът се характеризира със заплашителни лица издълбани в скалата, за които се смята, че прогонват злите духове. Историята на храма е несигурна, но се смята, че е построен като място за духовна медитация, вероятно от индуиски свещеници. Под храма се събират реките Панкунг и Петану, според местните вярвания това прави храмът много религиозен и магичен. Комплексът съдържа както хиндуистки, така и будистки изображения, вътре са открити статуи на Шива и Ганеша, а поверието е, че водата, която тече от шесте статуй подмладява.

*Ще се отбием до едно от любимите ни ресторантчета за вкусен обят и красиви гледки.

Продължаваме нашата разходка към Bali Swing или люлка над оризовите тераси и ферма за най-редкия вид кафе в света Копи Лувак.

Тук всеки желаещ може да се качи на люлката срещу допълнително заплащане, а за дамите има опция и да си наемат красиви дълги рокли. 
Ще пием Kopi Louwak  и селекция от чайове обогатени в 14 различни вкуса с гледка към оризови тераси, ще бъде просто уникално!!!

Ден 4 | Лекция + възможност за ATV Приключение

Здравословна закуска с великолепна гледка към джунглата на Бали.
Лекция с Биляна и Димитър, а след това може да си останем в хотела за релакс около басейна или да си организираме ATV приключение в джунглата.

*Срещу допълнително заплащане може да организираме за групата разходка с ATV  из красиви пейзажи с лека екстремна нотка, много смях и забавление разбира се…
Нощувка.

Ден 5 | Тур в джунглата с местен планински водач | Sekumpul Waterfall | Ulun Danu Beratan Temple

Днес ни очаква целодневен тур в сърцето на джунглата!

Ще можем да се насладим на 50 нюанса зелено!

Закуска и по колите докато стигнем до срещата ни с местен гид, който ще ни отведе дълбоко в джунглата, където ще имаме възможност да се къпем под мистични водопади с височина над 50м. Ще имаме възможността да видими какаово дърво, Jack Fruit, мангустин, дуриан и други различни плодове растящи в дивата природа. След този дълъг и емоционален преход се настаняваме в най-шеметния ресторант извисяващ се над оризовите тераси с невероятна гледка към тях. Ще стигнем до ресторанта с помоща на местните ни приятели, които ни чакат и ще ни извозят с мотори след уморителния ни преход до величествените водоподаи! 

За обяд ще имаме удоволствието да хапнем местни нудли приготвени на момента по автентична рецепта!

От тук се отправяме към следващата ни цел, езерото Бедугул и храмът Улун Дану (Ulun Danu Beratan Temple Bali). Това е онзи храм, който се появява в Google, след като просто изпишете „Бали“, или с други думи емблемата на Бали. Разположен е на брега на езерото Бедугул, на около 1000 м. надморска височина. Храмът е построен в средата на миналото хилядолетие в чест на богинята Деви Дану. Освен, че е нейна обител езерото се смята за свещено, защото местността наоколо е много плодородна. Поради височината, на която е разположен и близкото езеро, храмът често е обвит в мъгли.

Денят ще бъде изморителен за това най-вероятно ще дремнем в колите докато пристигнем в хотела.
Нощувка.

Ден 6 | Първа тренировка + Лекция и свободно време.

Днес деня започва с тренировка от 08:00 до 09:00ч.

Следва здравословна закуска!

Днес ще проведем нашата първа лекцията на открито и заедно с това ще се наслаждаваме на заобикалящата ни среда и невероятния басейн в сърцето на джунглата.

В късния следобед с тези от вас, които имат желание ще отидем да вечеряме на място славещо се с много прясна морска храна и едни от най – красивите залези / Jimbaran Fish Market /.

Нощувка

Ден 7 | Посещение на храмовете | Besakih Mother temple | Tirta Gangga

След ранна закуска се отправим към храмът майка, Besakih Temple е най-големият, най-важният и най-свят храмов комплекс в Бали. Разположен е на шест нива по планинските склонове и се състои от 23 отделни храма. Намира се в подножието на вулкана Агунг – най-високият вулкан в Бали (3031 м).

Във всички храмове на Бали външни лица Не могат да влизат на церемония. Това може да ни се случи само с покана и то от духовник. 

Предстои ни отново вкусен обяд на различно място.

След него ще посетим и т.нар. Воден дворец Таман Тирта Ганга / Taman Tirta Gangga/. Този зелен тропически рай е построен през 1948г. по поръчка на Анак Агунг Англура Кетут Карангасем, последният балийски раджа от династията Карангасем. Самият той е учил архитектура в Холандия и не само е участвал лично в проектирането на обекта, а и наравно с работниците в процеса по неговото изграждане.
Градините Тирта Ганга представляват интересно съчетание на индонезийска с китайска архитектура. Тук всеки елемент се стреми към симетрия и постигане на съвършения баланс, като всяко езерце, фонтан, каменна пътечка или мостче носи своята символика.
Градините са изградени на три нива, символизиращи съответно света на демоните (Bhur), света на хората (Bwah) и този на боговете (Swah).

Нощувка.

Ден 8 | Освобождаване на стаите и трансфер до новия хотел, втора тренировка

Закуска и трансфер към вторият ни хотел. 
Настаняване в хотела и свободно време. 

Започваме нашата първа тренировка с гледка към океана от17:00 до 18:00ч.

Ще бъде на открито в красива обстановка, а може и да изпратим залеза заедно.

Нощувка.

Ден 9 | Тренировка с Биляна и свободно време

Събуждаме се от шума на окена в прекрасната обстановка на нашия хотел.
Тренировката е планирана от 08:00 до 09:00, но можем да я изместим и от 17:00 до 18:00 часа.

Закуска и свободно време за масажи и релакс на плажа и около басейна.

Ден 10 | Посещение на о-в Нуса Пенида по желание срещу заплащане

Днес денят е посветен на най-инстаграмския остров. Едно великолепно място за снимки, шнорхелинг и плаж.

Срещу допълнително заплащане ще посетим Нуса Пенида. Еднодневната екскурзия до този зрелищен остров е просто задължителна.
Нощувка.

Ден 11 | Тренировка с Биляна и свободно време

Денят ни започва с тренировка 08:00 – 09:00ч.
Здравословна закуска с гледка към океана!
Ще си оставим цял ден за масажи, плаж, шопинг и наслада.
Нощувка.

Ден 12 | До нови срещи о-в Бали

Нашият Camp Academy завършва с последна тренировка от 08:00 до 09:00ч.,
Здравословна закуска!

След закуска събираме багажа и се подготвяме за трансфер до летището, за полет до София.
Трансфера е предвиден за 16:00ч 
Полет Бали – Истанбул 21:25ч.

Запиши се за Camp Academy Bali

Camp Academy Bali

28.10.2024г. - 08.11.2024г.

3320/човек
 • Минимален брой за провеждане на програмата 15 човека.
 • Единично настаняване + €550
 • Капаро 50% при записване.
 • Остатъкът е дължим не по-късно от 40 дни преди датата на отпътуване 15.09.2024г.
📞 +359 889 605065

*Моля използвайте формата за записване.

В ЦЕНАТА Е ВКЛЮЧЕНО

 • Самолетен билет София - Бали - София с АК Turkish
 • 5 нощувки със закуска в хотел “Alila" в Убуд или подобен
 • 5 нощувки със закуска в хотел "Alila" на океана или подобен
 • 5 тренировки с Биляна Йотовска
 • 2 семинара с Биляна Йотовска и Димитър Димитров
 • 3 Трансфера с автомобил
 • Mедицинска застраховка с покритие 10 000 евро
 • Водач на български език по време на екскурзийте
 • Представител от Travelagi през целия престой
 • Тур 1 Посещение на Goa Gajah | Kopi Luwak Farm & Bali Swing
 • Тур 2 В джунглата на Бали с местен планински водач | Sekumpul Waterfall | Ulun Danu Beratan Temple
 • Тур 3 Besakih Mother Temple | Tirta Gangga Water Palace

В ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНО

 • Лични Разходи
 • Алкохол и храна извън тези упоменати в програмата
 • Услуги неупоменати в програмата
 • Виза за Бали 500 000 IDR | 35 $ заплаща се на летището при пристигане
 • ЕКО такса $10 заплаща се на летището при пристигане
 • PCR test, ако се изисква
 • Застраховка "Отмяна на пътуване", сключва се до 7 дни след подписване на договора
 • Допълнителни турове срещу заплащане
 • Gate of Heaven Lempuyang Temple - 60$/човек
 • Nusa Penida Island - шнорхелинг - 120$/човек
 • Bali Safari - 100$/човек

*Travelagi си запазва правото да променя програмата и маршрута по време на пътуването или да премества екскурзиите за друг ден, поради форсмажорни обстоятелства или когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира Вашата безопасност и безпроблемно пътуване.

*Необходим е Международен паспорт, валиден минимум 6 месeца от крайната дата на пътуването

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ С TURKISH AIRLINES

1 TK1030 L MO 28OCT  SOF – IST   21:35 –  00:05 CABIN YE
2 TK  66 L TU 29OCT  IST – DPS   01:50 – 19:15 CABIN YE
3 TK  67 L FR 08NOV  DPS – IST   21:25 – 05:40* CABIN YE
4 TK1027 L SA 09NOV  IST – SOF   08:45 – 09:00 CABIN YE

КАКВО ДА НОСЯ?

✓ Куфар около 23 кг. 
✓ Летни дрехи, бански, джапанки, удобни сандали
✓ Защита от слънце 55F, репелент против насекоми
✓ Удобни дрехи за спорт
✓ Малка удобна раница
✓ Пари в брой, за предпочитане USD/EURO