Мексиканско “гостоприемство за възрастни” фирма Original Group току-що е чартирала Azamara Quest на Royal Caribbean за първия в света секс круиз плаващ към Италия, Хърватия и Словения през 2017 г. Наречен “Desire” круиз, с 690 пътника, кораба ще прекара осем дни отдадени в епичен разврат в международни води, където всичко е позволено.

круиз

По време на плаването, корабът ще бъде трансформиран: семинари за двойки, тематични вечери и “интензивни ледоразбивачи”, съобщава Miami Herald. Пътешествието ще включва еротични зали и няколко области с опции за дрехи, включително палуба с басейн.

azamara

“Ние сме развълнувани да вкараме в морето нашия повече от 30 годишен опит в създаването на перфектната чувствена атмосфера за възрастни,” казва Родриго де ла Пеня, главен изпълнителен директор на Original Group. “И не се съмняваме, че този Круиз ще промени живота на нашите пътници и ще се превърне в чувствен начин да се измъкнат от ежедневието си. “

on the sun

Ще има няколко правила на борда, обаче; персонала на кораба е без граници, за едни, а има и някои двойки за “изпълнението на вашите интимни желания” в отделни стаи. Оргията в морето започва от $ 2.883 и може да стигнат до 10 996 $ на човек. Ако приемем, че никой няма да умре, друг круиз ще плават от Рим през 2018.

Така или иначе това е най-добрата, проклета и щура идея в свободното време за пътуване….