travelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканцииtravelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканции
Забравена парола?
Независимо дали пътувате със семейството или планирате да посетите Bali с любимия човек, нашите препоръчани Бали обиколки и еднодневни екскурзии ще ви гарантират много незабравима ваканция през 2015 г.
Бали, Индонезия, известен като „Островът на хилядата храма“, е дом на пищна джунгла и Храмове. Насладете се на една обиколка Tanah Lot, където ще видите групи от маймуни в малка тропическа гора в сърцето на Убуд Village. Отделете време, за да бъдете едно с природата и да се опитате да медитирате в свещен храм на Royal Mengwi сред приказно панорамния залез. Това пътуване ще ви отведе до Храма Besakih, в подножието на планината Агунг и Храма Боробудур в Град Джокякарта.
Станете свидетели на величествените Суматрански слонове и се къпете с тях в река Ayung, където също можете да се насладите на Сафари и на Следобедно Рафтинг по време на нашето приключение. Друга алтернатива е Сафари със слонове пре джунглата, където можете да карате слон през гората Taro и да приключите екскурзията с традиционно шоу, докато се наслаждавате на автентична Индонезийски храна.
Гмуркането е абсолютно задължително в Бали! Нашата Bali Diving Day Trip ще ви отведе до Синята лагуна в Jepun, където можете да откриете грандиозния морски живот на Индонезия. Тук можете да видите риби като: лъчи, stonefish, синя панделка, змиорки, и толкова много по-красиви създания. Интро гмуркания са на разположение, за несертифицираните. На последно място, нашият Bali Water Sports Package ще ви развълнува с различни водни спортове като seawalking, парасейлинг, банан и джет ски.
€60.00

Почивка в Бали Villa Dewata


Villa Dewata се намира в рибарското и туристическо селище Джимбаран и предлага открит басейн и двупосочен безплатен трансфер от летището. Във всички части на вилата е осигурен безплатен Wi-Fi достъп до интернет.