Навярно и вие като много други сте мечтали да почивате на някой лазурен бряг, да гледате скалите, да чувате шума от морето или океана или да се веселите сред музика, танци и страстни ритми. Сега е момента да се насочите към някоя далечна или по-близка дестинация и да направите вашата незабравима екскурзия.
Предлагаме ви списък с 13 неповторими места по света, които си струва да зърнете на живо, а това дали избирате евтини екскурзии, почивка в бг или чартърни почивки, остава ваш избор.

8 неповторими плажа по света – на тези места природата е така девствено красива и чиста, че за миг може да останете с убеждение, че това е само прекрасен сън. Ще ви зарадваме, ако ви кажем, че това може да е вашата вълнуваща екскурзия или подбор от почивки на промоции.
И кой ли не би се изкушил да погледне пясъка под краката, ами самото усещане да се докосне до места, където световно-известни звезди като Джони Деп, Леонардо ди Каприо и други са стъпвали. Ето и тях:
Едно райско кътче намиращо се на 90 минути път с ферибот от Пукет е островът Фи Фи Лех в Тайланд. До него се намира още един остров, който е обезлюден, но и двата са така живописни, че едва ли някой може да устои на подобно съвършенство.
Ако стигнете до САЩ, при това и да сте попаднали на изгодни почивки ще сте истински щастливци. И все пак, съветваме ви да посетите Портланд. Намира се на 80 км. от града, а на него самият е сниман дори филмът Сдрач. Ако го видите в по-мъгливо време ще се уверите, че атмосферата е досущ, както тази във филмовата лента.
В случай, че си падате по лукса, то препоръчваме ви да се докоснете до Фиджи. На това място се намира чуден плаж с еко вили и съвсем естествени декори от самата природа.
За Бахамите няма как да си кривим душата, това е място-мечта за всеки, независимо от възрастта. Фин бял пясък и лазурна плажна ивица могат да се понравят на всеки. Преди това обаче стигнете до Бахамите, а след това се насочете към Насау. Достигането му с местен транспорт е лесно и приятно.
Каул в Хавай е друга екзотична дестинация, която е добре, всеки да види, ако има тази възможност.
Самия плаж се намира на остров, обграден от коварни океански течения. Плажът е с името Лумахай. След като се отправихме към Хаваи, нека не пренебрегваме и остров Халона Коув. Той представлява залив с популярни плажове из целите Хавайски острови. Сред най-известните е Оаху.
Ако пътувате с кораб или чартърен полет до суверенната островна държава Сейнт Виенсент и Гренландия, то дори от полета може да зърнете архипелага Малки Антили. На място може да наемете шхуна, с която да се повозите и дори да зърнете местата, където е сниман бестселъра Карибски пирати.
В случай, че избирате по-близка дестинация, то никак не е за изпускане южната ни съседка Гърция. На нея също има множество чудни острови, а един от тях е Кастани плаж на остров Скопелос. До там се стига с кола или ферибот от Волос или самия остров.

В случай, че избирате почивки промоции по европейските ни туристически дестинации, то не са за изпускане Франция, Аржентина, Индия, Британия. Дори в случай, че сте попаднали в някоя от тези туристически страни през есента и конкретно в месец октомври, може да се полюбувате на честваните там фестивали, празненства и пищни тържества. Дали избирате екзотиката на дивата и луксозна природа или местни танци, заря от фойерверки, сладки и вкусни специалитети, шум от китари, звънци, състезания и борбен дух, зависи от вас. Всяка една страна е подготвила незабравими и приятни емоции, дарявайки на всеки частица от себе си.