Навярно и вие като много други сте мечтали да почивате на някой лазурен бряг, да гледате скалите, да чувате шума от морето или океана и да се забавлявате сред музика, танци и страстни ритми. При нас може да резервирай незабравима Екзотична почивка или екскурзия в Европа.

В случай, че избирате по-близка дестинация, то никак не е за изпускане южната ни съседка Гърция. На нея също има множество чудни острови, а един от тях е Кастани плаж на остров Скопелос. До там се стига с кола или ферибот от Волос.

В случай, че избирате чартърна почивка по европейските ни туристически дестинации, то не са за изпускане Франция, Испания, Италия, Хърватска, Турция, Тунис. Дори в случай, че сте попаднали в някоя от тези туристически страни през есента и конкретно в месец октомври, може да се полюбувате на честваните там фестивали, празненства и пищни тържества.  Всяка една страна е подготвила незабравими и приятни емоции, дарявайки на всеки частица от себе си.

ПОПУЛЯРНИ

Бали и Комодо

https://travelagi.com/wp-content/uploads/2023/04/SAMARA-LIVEABOARD-_-Sailing-Labuan-Bajo-4D3N-_-Your-Second-Home-at-Sea.mp4 НАЙ-ДОБРОТО ОТ БАЛИ И КОМОДО | ОБИКОЛНА ПРОГРАМА 12...

Прочети Повече