travelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканцииtravelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканции
Забравена парола?

круизи

Навярно сте чували за многообразието от видове транспорт, с които може да летите, пътувате по земя и суша. Един от най-древните начини за придвижване от единият край на света до другият е мореплаването. Така с появата на корабите хората измислили лесен и удобен транспорт, а по-късно и в наши дни пътуването на големи кораби е превърнато в незабравимо изживяване наречено круиз.
Изборът днес на всеки почитател на круизните пътувания е поставен на карта и всеки, който желае по-различно, атрактивно и впечатляващо приключение избира този начин на почивка.
Пътувания с круизен кораб може да се превърнат в забавно и предизвикателно усещане. С какво трябва да сме запознати преди голямата ваканция на круиз и как да се подготвим за подобен род екскурзия с мореплаване? Ако предварително планувате всеки малък детайл, то цялото приключение може да бъде романтично, незабравимо, емоционално и красиво.
Да приемем, че сте проучили всички круизни оферти и сте избрали цени за круизи според вашия джоб, ето какви са съветите и на екипажа на круизи 2015, от които може да научите нещо повече, освен круизните линии ексклузивни оферти доставени до вашата пощенска кутия.
Независимо от факта, че някои круизни линии присъстват колкото се може повече като 20 или повече „категории“ на кораб, е полезно да се има предвид, че има по същество само четири вида кабини за всеки круизен кораб. Такива са круиз без прозорец и с вътрешен коридор. Каюти с прозорец или илюминатор с поглед към външния балкон, който включва веранда, а тя от своя страна позволява да излезете навън, без да навлизате до обществена палубата и по-голяма кабина, често с отделна всекидневна и спалня, както и голямо разнообразие от допълнителни удобства в размер, местоположение, удобства и круизи цени на четирите основни вида бунгала, които могат да направят избора труден.
Предвидете разположението на каютите и според личните предпочитания. По някаква причина, повечето круизни линии възлагат най-високото си ниво от каюти към най-високите палуби, обикновено точно под дека. Последното навярно заради гледката, на която могат да се любува гостите от своя прозорец или балкон.
Има много круизни туристи, включително круизи от България, които предпочитат да избегнат тълпите и избират местата, където салоните са разположени на по-тихо места или имат собствена веранди и тераси. Не забравяйте да вземете вашия маршрут предвид дори ако пътувате на по-хладно метеорологично място. Проучете всички видове промоции на круизи и оферти за круизи. Може да се изненадате, колко евтин круиз може да се появи. Цялото изживяване в море или океан или на дълъг път по голяма река е повече от незабравимо преживяване. Това е начин да направите скъп подарък за себе си, за близък човек или семейството. Това определено ще се запечати трайно в съзнанието ви дори след години, когато с умиление си спомните за прекараната почивка на круизен кораб.

Резервирай посещения до Обединени Арабски Емирства с круиз. Разгледай Дубай , Оман Абу Даби , Хасаб и Мускат на невероятно ниска цена! Резервирай изгодно в периода 24-27 ноември.

средно/нощувка€31.00 ИЗБЕРИ
0 рецензии

Резервирай източни Кариби без виза на невероятно изгодна цена в период 24-27 ноември. Посети Гваделупа, Мартиника, Антигуа и Барбуда, Доминикана, Вирджински острови и др. острови на Карибите.

средно/нощувка€59.00 ИЗБЕРИ
0 рецензии

Резервирайте този невероятен круиз в Средиземно море на супер изгодна цена само в периода 24.11-27.11.2015г. Запазете си място само срещу 15% депозит в посочения период.

средно/нощувка€49.00 ИЗБЕРИ
0 рецензии

Круиз + Полет е най-добрият избор за Вашата ваканция на Карибите! С този круиз ще имате възможност да се насладите на впечатляващи места като: Куба, Ямайка, Гранд Кайман и Мексико

средно/нощувка€168.00 ИЗБЕРИ

Нова година на борда на Costa neoRiviera в ОАЕ. Едно изключително приключение за любителите на арабския свят. Пътуване изпълнено с много настроение и обслужване на изключително високо ниво.

средно/нощувка€119.00 ИЗБЕРИ
0 рецензии

Този новогодишен круиз ще ви накара да се почувствате специални и истински щастливи! На борда на MSC Fantasia ще откриете всички удобства за една невероятна Нова Година.

средно/нощувка€95.00 ИЗБЕРИ

Резервирайте 12 дневен круиз до Канарски острови с отплаване от Генуа по маршрута: Генуа, Барселона, Казабланка, Санта Круз де Тенерифе, Фуншал, Малага, Чивитавекия(Рим), Генуа

средно/нощувка€51.00 ИЗБЕРИ
0 рецензии

Насладете се на 10 дневна обиколка около гръцките остров и Турция! С отплаване от Рим и посещение на най-популярните дестинации в Адриатическо морена борда на RHAPSODY OF THE SEAS

средно/нощувка€88.00 ИЗБЕРИ
0 рецензии

Вашето бягство в Западно Средиземно море за 8 дни на борда на Allure of the Seas! Неапол, Барселона, Майорка са само част от невероятните места, които ще посетите с това пътешествие в средиземно море.

средно/нощувка€138.00 ИЗБЕРИ

Круиз Италия, Гърция и Израел с MSC Fantasia Рим (Чивитавекия) Италия

0 рецензии

Този 12 дневен круиз на борда на MSC Fantasia ще бъде наистина фантастичен! Ще тръгнете от Италия през Гърция и ще стигнете чак до Израел по маршрута Чивитавекия (Рим), Генуа, Катаколон(Олимпия), Атина(Пирея) , Родос, Хайфа, Хайфа, Ираклион, Чивитавекия (Рим)

средно/нощувка€55.00 ИЗБЕРИ

Preziosa е наистина скъпоценен кораб във флотилията на MSC! Насладете се на това бижу по маршрута Барселона, Марсилия, Генуа, Чивитавекия (Рим), Палермо, Ла Гулет, Барселона. Вижте най-красивото от Испания, Италия и Тунис за 8 дни

средно/нощувка€49.00 ИЗБЕРИ

Испания, Италия, Франция и Малта събрани в едно! Да, това е вашето 8 дневно приключение от Барселона на борда на MSC Fantasia с маршрут Барселона, Марсилия, Генуа, Неапол, Месина, Ла Валета, Палма де Майорка, Палма де Майорка, Барселона

средно/нощувка€86.00 ИЗБЕРИ

Круиз Канарски о-ви с MSC Splendida Барселона Испания

0 рецензии

Вашето бягство до Канарски острови ще бъде най-качествено с този круиз на MSC Splendida от Барселона! 12 дни, в които няма да съжалявате, че сте избрали този маршрут! Барселона е Вашето пристанище на отплаване, а маршрута е повече от фантастичен: Барселона, Казабланка, Санта Крус де Тенерифе, Фуншал, Малага, Чивитавекия (Рим), Генуа, Барселона

средно/нощувка€93.00 ИЗБЕРИ

Това 10 дневно пътешествие с MSC Orchestra доста ще Ви развълнува минавайки през Испания, Италия, Мароко и Португалия! Подарете си истинско преживяване и посетете Барселона, Марсилия, Генуа, Малага, Казабланка, Лисабон, Барселона

средно/нощувка€79.00 ИЗБЕРИ