[vc_row][vc_column][vc_column_text]Нашата история започва с най-привлекателните дестинации на Карибите, за които круизната компания MSC предлага своя маршрут с включен полет от Мадрид, Париж или Франкфурт вие избирате!

Мнозина от посетилите на Куба, споделят виждането на Христофор Колумб, че това е “най-красивото парче земя, което е било виждано някога от човешко око”. Очарователни историческо и културно наследство, изключително колоритни музика, кухня и архитектура, които съчетават испанския колониализъм и африканските традиции – това са само няколко основателни причини да посетите Куба. С екскурзиите на MSC ще откриете Хавана, ще почувствате какво е привлякло Хемингуей на острова, ще опитате така популярните пури и ром и разбира се ще се порадвате на най-страхотните плажове.

Пристигайки в Монтего Бей, човек бързо осъзнава, че много от нещата, които е чувал за Ямайка очевидно са верни. Страхотно време, плажове, които те карат незабавно да се отправиш към тях, ром, коктейли, марихуана, Боб Марли, реге и един очевидно не особено напрегнат живот на местните. Сред възможните преживявания са офроуд сафари, срещи с делфини, живописни водопади, разходка с лодка с прозрачно дъно или един страхотен ден на плажа.

Добре дошли в Джорджтаун – столица на Каймановите острови, разположена на най-големият от островите – Гранд Кайман. Тази британска територия и често известна най-вече с възможностите за регистрация на офшорни компании, но повярвайте ни има още много да се преживее. С MSC ще можете да откриете историята и шарената архитектура на острова или да се отдадете на някое от “традиционните”карибски занимания – гмуркане, плаж, срещи с делфини, шопинг и коктейли.

Козумел е една от най-популярните дестинации за круизни кораби на Карибите и едва ли е случайно. Островът предлага страхотна комбинация от история, култура, гледки, страхотни плажове и много възможности за шопинг. С MSC можете да откриете основните атракции на Козумел, да се гмуркате, да се отдадете на риболов, да поиграете голф, да разгледате останките от древните градове на маите – Чичен Ица или Тулум, да поплувате с делфини или да се насладите на красив плаж.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” is_container=”” margin_bottom_class=””][vc_column width=”1/1″ margin_bottom_class=””][accommodations type=”latest” style=”style3″ count=”10″ acc_type=”83″ slide=”no” item_width=”270″ item_margin=”30″ count_per_row=”4″ animation_duration=”1″ animation_delay=”0″][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *