travelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканцииtravelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканции
Забравена парола?

Застраховки

Добре дошли на страницата Застраховки. Тук ще откриете информация и цени за видовете застраховки, които ТРАВЕЛАДЖИ, може да Ви предложи.
Благодарим Ви, че избрахте ТРАВЕЛАДЖИ.

Застраховки от ТРАВЕЛАДЖИ

armeec ЗАД Армеец

Застраховки, важащи в цял свят с възможност за 24-часов асистънс и денонощен телефон с оператор на български език!

  • Европа – препоръчителна застрахователна премия – 10 000 евро на човек –  цена от 0.45 евро на ден на човек
  • Турция, Тунис, Египет, Дубай – препоръчителна застрахователна премия – 5 000 евро на човек – цена от 0.35 евро на ден на човек
  • Екзотични и далечни дестинации – препоръчителна застрахователна премия – 25 000 евро на човек – цена от 0.75 евро на ден на човек 20 000 евро на цена от  0.65 евро на ден на човек

 

ЗАСТРАХОВКА "ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА"

Вие обичате предизвикателствата, неизвестното Ви вълнува, мечтаете да обиколите света и да се докоснете до всички световни забележителности! Или може би сте долови човек и често Ви се налага да пътувате по работа в чужбина? Независимо дали сте на почивка, екскурзионно пътуване, околосветско пътешествие, круиз или в бизнес командировка, едно от най-необходимите неща за спокойното Ви пребиваване зад граница е медицинската застраховка.

Застраховката е подходяща за всеки, на когото му предстои да пътува или пребивава в чужбина за срок не по-дълъг от 1 година. Полицата може да се сключи индивидуално или за организирани групи.

За деца, ученици и студенти са предвидени специални отстъпки от стандартната цена.

Сключвайки застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, Вие си осигурявате необходимата помощ и съдействие в случай на здравословен проблем, изгубен или забавен багаж, потребност от правна защита или претенции на трети лица. Ние ще осигурим помощта, от която се нуждаете и ще заплатим направените разноски.

При необходимост от съдействие, нашите сътрудници са на Ваше разположение 24 часа в денонощието, включително в почивни и празнични дни. Информацията може да бъде предоставена на български, руски, немски, френски, и английски език на телефони: +359 2/ 90 30 130, +359 897 33 77 07.

Здравната карта не отменя застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“. Не пропускайте обаче да направите своята медицинска застраховка, защото освен разходите за медицински преглед, изследвания и болнично лечение, тя ще покрие и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за издирване и спасяване в планината, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и разходи за репатриране; гражданска отговорност към трети лица, правна помощ

Цената на застраховката е в зависимост от размера на избраното застрахователно покритие, включените застрахователни рискове, срока на застраховката и дестинацията за която пътувате.