Ние от TRAVELAGI

Извървяхме дълъг път докато стигнем до първото си десетилетие!
С всяко пътешествие искаме да ви разкрием нашата представа за симбиоза между наслада за сетивата и духа, между приключенско забавление и почивка от забързаното ежедневие!
Нашата цел е след всеки трип да се завръщаме с раници пълни с емоции, приятели с широки усмивки и сърца пълни с Любов!
Ние сме Тошко и Ади, спътници в приключението живот и искрено вярваме, че работата трябва да е хоби и вдъхновение!

Работим с ентусиазъм и винаги се стараем да надхвърлим дори и най-смелите Ви очаквания.!

Заедно ще изберем следващата ти дестинация!

ЕКИП
Вярвам, че пътуването те изгражда като личност и те прави по-толерантен към различните религии и култури. Винаги съм искал да бъда новатор и модел за подражание! Мисля, че всеки трябва да прави най-доброто, което може в нещата, в който е най-добър! Моята мантра е, че неуспехът никога няма да те застигне, ако желанието ти да успееш е достатъчно твърдо! Като бивш спортист по кану-каяк знам, че упоритата работа води до впечатляващи резултати!
ТОДОР ДРАГАНОВ БОНИН
General Manager с 11 години опит в туризма
+359 889 605065 | office@travelagi.com
Винаги съм се вълнувала от фолклора и кухнята на различните култури не само защото съм бивш танцьор по народни танци, а и защото това ми доставя невероятно удоволствие, чувствам се обогатена и вдъхновена! Когато пътувам се старая да си намеря време, за да посетя автентично място, за да потанцувам с местните и да си хапна нещо вкусно. След като се запознах с Тодор, вече имам и професионален партньор в пътешествията благодарение на когото пътувам още повече и се чувствам в сигурни ръце! Повече от 3 години той ми предлага да се присъединя към TRAVELAGI и ето, че момента настъпи! Последните 10 години се занимавам с търговия в различни направления, така че сега пред мен стои най - голямото предизвикателство до момента, а именно да превърна хобито си в работа!
АДРИАНА СТОЯНОВА КОСИНКОВА
Sales Manager с над 10 години опит в продажбите
+359 878 104511 | office@travelagi.com
СВЪРЖИ СЕ С НАС