travelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканцииtravelagi – специалист в нестандартни и луксозни ваканции
Забравена парола?

ЕКО-Ферми

В днешно време развитието на технологиите, строителството и всички други отрасли, които засягат туризма започнаха да ни идват в повече.
Какво е почивката?
Думата „почивка“ те кара да си представяш разнообразие от варианти, но в тази категория „ЕКО-Ферми“ ние сме се спрели на един определен тип почивка, която много от нас са забравили или просто не е по вкуса им. Еко-фермите са за хора, които се отдават на природата и искат да усетят начина на живот без съвременните придобивки, както и да опитат истинска еко храна. Някой от нашите ферми предлагат да се включите в процеса на отглеждане или приготвяне на храната. Разнообразието на стандартният тип почивка в някое от еко селищата, които предлагаме ще внесе глътка свеж въздух в живота ви. Не пропускайте тази възможност!
€67.00

Омая


Ваканционното селище "Омая" се намира на няколко километра от границата с Гърция, сред приказна природа между селата Нова Ловча и Гайтаниново.


22 Oct 2015 - 31 Oct 2016
€15.00

Звездобройница


Звездобройница се намира на около 80 км от град София. Разположена във високите планински части на град Ябланица тя се простира на 70 декара заобиколена от борова гора и спираща дъха гледка.


22 Oct 2015 - 25 Dec 2015