[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” is_container=”” margin_bottom_class=””][vc_column width=”1/1″ margin_bottom_class=””][folded_corner_block fold_size=”60″][vc_column_text]
2015 година е специална. В историята  за нас тя ще остане като годината пълна с нови дестинации, в която travelagi.com стана на 3 години.
Не е тайна, че порастваме. И все пак, за да сме в крак с тенденциите, решихме да ви разкрием три от нашите най-съкровени дестинации и в продължение на три дни да се възползвате от неповторима отстъпка (вие сте първите, на които ги споделяме). 🙂
През тези три години вашето мнение беше от огромно значение за нас, за това днес сме тук и искаме да споделим, че през годините зарадвахме над 1000 от вас. Всяко ваше „Благодаря” ни напомня, че вие, нашите клиенти, сте хората, на които трябва да благодарим и това ни мотивира да продължаваме да даваме най-доброто от себе си!
Обичаме да пътуваме, но не можем да стигнем навсякъде! За това искаме да дадем възможност на вас, да изберете някое от трите ни предложения, а защо не и трите!
  1. Има много места, за които мечтаем и искаме да посетим. Много мислехме и накрая се спряхме на Индонезия. Популярно място там е остров Бали и именно там ще имате възможност да почивате по-евтино!
  2. Изключително предпочитано по цял свят, корабоплаването се радва на огромен интерес. Сигурно искате да знаете, защо е така? Отговорите ще намерите на борда, докато плавате от Средиземно море до Канарски острови!
  3. Все пак ни предстоят едни от най-хубавите и светли празници през декември! За това решихме да включим и едно новогодишно предложение за Дубай
Внимание: Такива предложения и подаръци се случват веднъж на 3 години! Не ги изпускайте!
Разкрихме 3 от нашите най-съкровени дестинации. А сега е ваш ред!
Споделете с нас вашето тайно желание какво искате да ви подарим за нашия четвърти рожден ден!
[/vc_column_text][/folded_corner_block][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *