2015 година е специална. В историята  за нас тя ще остане като годината пълна с нови дестинации, в която travelagi.com стана на 3 години.

Не е тайна, че порастваме. И все пак, за да сме в крак с тенденциите, решихме да ви разкрием три от нашите най-съкровени дестинации и в продължение на три дни да се възползвате от неповторима отстъпка (вие сте първите, на които ги споделяме). 🙂

През тези три години вашето мнение беше от огромно значение за нас, за това днес сме тук и искаме да споделим, че през годините зарадвахме над 1000 от вас. Всяко ваше „Благодаря” ни напомня, че вие, нашите клиенти, сте хората, на които трябва да благодарим и това ни мотивира да продължаваме да даваме най-доброто от себе си!

Обичаме да пътуваме, но не можем да стигнем навсякъде! За това искаме да дадем възможност на вас, да изберете някое от трите ни предложения, а защо не и трите!

  1. Има много места, за които мечтаем и искаме да посетим. Много мислехме и накрая се спряхме на Индонезия. Популярно място там е остров Бали и именно там ще имате възможност да почивате по-евтино!

  2. Изключително предпочитано по цял свят, корабоплаването се радва на огромен интерес. Сигурно искате да знаете, защо е така? Отговорите ще намерите на борда, докато плавате от Средиземно море до Канарски острови!

  3. Все пак ни предстоят едни от най-хубавите и светли празници през декември! За това решихме да включим и едно новогодишно предложение за Дубай

Внимание: Такива предложения и подаръци се случват веднъж на 3 години! Не ги изпускайте!

Разкрихме 3 от нашите най-съкровени дестинации. А сега е ваш ред!

Споделете с нас вашето тайно желание какво искате да ви подарим за нашия четвърти рожден ден!